NARUČI KATALOG

Kabelske police

Kabelske police

Kabelske police in kabelske lestve Hermi so izdelane iz kakovostnih materialov, ki omogočajo trajno in kakovostno izvedene kabelske trase. Prav tako imamo v ponudbi požarno odporne kabelske police E90.
 • Kabelske police in lestve so izdelane iz kvalitetnih materialov, ki omogočajo trajno in kvalitetno izvedene kabelske trase.
 • Na voljo je več izvedb, ki so odvisne od okolja in želja investitorja.
 • Po želji naročnika kabelske police dodatno prašno barvamo v želeno barvo po RAL lestvici.


Odlikujejo jih:

 • enostavno, hitro in učinkovito nameščanje kabelskih tras,
 • kvalitetno spajanje, ki zagotavlja ustrezen galvanski spoj,
 • zakrivljeni robovi polic, kar zmanjšuje možnost poškodbe,
 • tipski pokrovi, ki omogočajo hitro in enostavno pritrjevanje,
 • dovršen sistem utorov na policah oziroma lestvah, ki omogoča ustrezno hlajenje oz. cirkulacijo zraka,
 • širok nabor tipskih elementov,
 • različne debeline pločevine (razred N, M, H),
 • natančna in skrbna izdelava ter domiselna dovršena oblika izdelkov.

Iz kakovostnih materialov prilagojenim vašim potrebam

Sistemi kabelskih polic in kabelskih lestev HERMI so izdelani iz kvalitetnih materialov, ki omogočajo trajno in kvalitetno izvedene kabelske trase.

Osnovna izvedba kabelskih polic in lestev je izdelana iz kvalitetne pocinkane pločevine, ki je naknadno perforirana in je primerna za uporabo v notranjih suhih prostorih. Naslednja stopnja je izdelana iz kvalitetne jeklene pločevine, ki je naknadno vroče cinkana, s čimer je kabelska trasa odporna pred zunanjimi vplivi oz. korozijo, ter je primerna za uporabo v vlažnih prostorih ter na prostem. V zahtevnejših atmosferskih pogojih, je priporočljiva uporaba kabelskih nosilcev, izdelanih iz nerjavečega jekla. Kabelske police in kabelske lestve izdelane iz kislinsko odpornega nerjavečega jekla predstavljajo vrh ponudbe ter so posebej primerne za uporabo v najzahtevnejših pogojih, kot npr. v prehrambeni industriji, kemični industriji, čistilnih napravah, bioplinskih postrojih, itd

Enostavna in hitra montaža

Kabelske police in kabelske lestve HERMI omogočajo enostavno, hitro in učinkovito nameščanje kabelskih tras. Zaradi konstrukcijskih rešitev je spajanje kabelskih polic kvalitetno in hitro, zagotavlja ustrezen galvanski spoj, sam spoj med policami pa ne poškoduje kablov. Takšen kvaliteten spoj je omogočen brez dodatnega spojnega elementa, kar predstavlja ne le boljšo in hitrejšo konstrukcijsko rešitev, temveč tudi ekonomsko ugodnejšo rešitev. Robovi polic so zakrivljeni na način, ki zmanjšuje možnost poškodb pri namestitvi na minimum.

Širok nabor tipskih nosilnih elementov omogoča pritrjevanje kabelskih tras kamorkoli.

Pokrovi kabelskih polic in lestev so tipski in omogočajo hitro in enostavno pritrjevanje samo s položitvijo pokrova na polico in lestve. Dovršen sistem utorov izvedenih na kabelskih policah oz. lestvah omogoča tako ustrezno hlajenje oz. cirkulacijo zraka, kot zagotavlja ustrezno oporo klik sistemu pritrjevanja pokrova.

Za podroben pregled celotne ponudbe in tehničnih specifikacij artiklov naročite svojo različico brezplačnega kataloga oz. kontaktirajte naše svetovalce.


Tehnična pomoč

Končni kupci

Projektanti in izvajalciŽelite več informacij?

Za več informacij ali izdelavo ponudbe, prosimo, da izpolnite ustrezen obrazec, ki ga dobite na spodnjih povezavah. Hvala.

Končni kupci Projektanti in izvajalci