NAROČITE KATALOG

Kabelske police

KPM Mrežne kabelske police

  • Nizka teža omogoča večnamensko uporabo
  • Enostaven pregled obstoječe kabelske napeljave
  • Zaradi odprte strukture se zmanjša nabiranje prahu in nečistoč
  • Izboljšano odvajanje toplote zaradi večje zračnosti mrežnih kabelskih polic

Z mrežnimi kabelskimi policami Hermi bodo vaši kabli učinkovito organizirani po želenih trasah. Mrežne kabelske police so namenjene izdelavi kabelskih tras pri nadometnem polaganju kablov. Priporočljive so za uporabo v industriji, kjer je čistoča izrednega pomena (prehrambena industrija, laboratoriji, v čistih prostorih,…). Zmanjšujejo učinek elektromagnetnih motenj. Z uporabo mrežnih kabelskih polic se izboljša odvajanje toplote, ki nastane zaradi električnega toka v električni kablih in se s tem zmanjšajo stroški instalacije in porabe električne energije.

Zaradi odprte strukture (90% mrežne kabelske police je popolnoma odprta) se zmanjša nabiranje prahu in nečistoč na mrežnih kabelskih trasah. Čiščenje onesnaženih mrežnih kabelskih tras je enostavno s spihovanjem ali sesanjem. Odprta struktura pa omogoča enostaven pregled in kontrolo obstoječe kabelske napeljave.

Mrežne kabelske police so uporabne v suhih in vlažnih prostorih, v prehrambeni industriji, cestni infrastrukturi, računalniških sistemih in omrežjih in podobno; zaradi oblike, nizke teže in visoke odpornosti materiala so primerne za instalacijo v različnih okoljih. Vsestranskost in prilagojeni tipski nosilci omogočajo enostavno montažo mrežnih kabelskih polic kjerkoli.

Za podroben pregled celotne ponudbe in tehničnih specifikacij artiklov naročite svojo različico brezplačnega kataloga oz. kontaktirajte naše svetovalce.

Priporočamo

KPM 60

Mrežne kabelske police KPM višine 60mm, različnih širin, so izdelane iz nerjavečega jekla ali pocinkane pločevine in naknadno prašno barvane v barvi po naročilu.

SPN02

Sponka SPN02 je namenjena za izdelavo različnih kolen, odcepov in križnih razvodov mrežnih kabelskih polic. Izdelane so iz nerjavečega jekla ali pocinkane pločevine, naknadno prašno barvane v barvi po naročilu.

KPMG

Mrežne kabelske police KPMG so izdelane iz nerjavečega jekla ali pocinkane pločevine in naknadno prašno barvane v barvi po naročilu.


Želite več informacij?

Za več informacij ali izdelavo ponudbe, prosimo, da izpolnite ustrezen obrazec, ki ga dobite na spodnjih povezavah. Hvala.

Končni kupci Projektanti in izvajalci