Dan odprtih vrat slovenskega gospodarstva 2019

Vabimo vas na Dan odprtih vrat, ko slovenska podjetja odprejo svoja vrata in obiskovalcem predstavijo delovne procese, naravo in pogoje dela v realnem okolju. Letos bo potekal 28. novembra 2019 ob 16:30 uri. Več na http://www.odkrijsvojtalent.si/

Preberi več

39. mednarodni posvet P&P 2019

V četrtek, 7.11., in petek, 8.11., je v Zagrebu potekal 39. mednarodni posvet “Planiranje in projektiranje” P&P 2019. Mednarodnim strokovnjakom se je pridružil tudi vodja projektive v Hermiju, Janez Podlipnik, univ.dipl.inž.el., ki je zbranim predaval o energetski sanaciji objekta in strelovodni instalaciji. Zahvaljujemo se organizatorjem za vabilo in zbranim poslušalcem za pozornost!

Preberi več

Sonepar Partnertreff 2019

V prejšnjem tednu smo bili prisotni na Sonepar Partnertreff v Gradcu. Hvala vsem za obisk našega razstavnega prostora. Upamo, da se kmalu vidimo ponovno!

Preberi več

Vavčer za pridobitev certifikatov

Podjetje Hermi d.o.o. je v letu 2019 pridobilo sofinanciranje upravičenih stroškov – Vavčer za pridobitev certifikatov. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj

Preberi več

Obiščite nas na MOS 2019

Tudi letos se bomo predstavili na Mednarodnem obrtnem sejmu, ki bo med 10. in 15. septembrom v Celju. Vabimo vas, da nas obiščete in da skupaj pregledamo novosti naših programov. Pričakujemo vas od torka, 10. septembra in do nedelje, 15. septembra med 9. in 19. uro v sejemski dvorani J, na razstavnem prostoru št. 8.

Preberi več

Podeljene nagrade Excellent SME Slovenia

Včeraj smo bili prisotni na Vrhu malega gospodarstva, kjer smo prejeli nagrado Excellent SME Slovenia. V podjetju Hermi d.o.o. smo zelo ponosni na nagrado, saj smo jo prejeli že tretje leto zapored. Tako smo eno izmed zgolj 7 podjetij v Sloveniji, ki imamo najmanj zadnji dve leti certifikat Excellent SME Slovenia, najvišjo bonitetno oceno 10 … Preberite več

Preberi več

Strokovni posvet v graščini Katzenstein

Včeraj smo bili prisotni na strokovnem posvetu v mogočni graščini Katzenstein v Begunjah na Gorenjskem. Tema posveta je bila Požarna varnost v bolnišnicah in drugih stavbah za zdravstveno oskrbo v stavbah kulturne dediščine. Požar v Splošni bolnišnici Jesenice 29. januarja letos je bil opomin strokovni in širši javnosti oziroma slovenski družbi, da je treba bolje … Preberite več

Preberi več

Marchiol promocijski dogodek, 10.5.2019

V petek, 10.5. smo bili prisotni na Marchiolovem promocijskem dogodku v Ljubljani, kjer smo predstavili naše proizvodne programe. Hvala vsem za obisk in izkazan interes.

Preberi več

PE Trzin zaprta v petek, 3.5.2019.

OBVESTILO! Obveščamo vas, da bo poslovna enota HERMI d.o.o. v Trzinu v petek, 03.05.2019, ZAPRTA. V tem času se za naročila in druge informacije obrnite na sedež podjetja v Celju, na tel.št. 03 426 06 40 ali 031 204 852! Za razumevanje se zahvaljujemo!

Preberi več

Hvala za obisk na sejmu Power Days v Salzburgu

Zahvaljujemo se vam za obisk našega razstavnega prostora na sejmu Power Days 2019 v Salzburgu, kjer ste lahko videli novosti in rešitve, ki smo jih predstavljali. Verjamemo, da bomo pogovore s sejma nadaljevali tudi v prihodnje v uspešnem poslovnem sodelovanju.

Preberi več