Obiščite nas na MOS 2019

Tudi letos se bomo predstavili na Mednarodnem obrtnem sejmu, ki bo med 10. in 15. septembrom v Celju. Vabimo vas, da nas obiščete in da skupaj pregledamo novosti naših programov. Pričakujemo vas od torka, 10. septembra in do nedelje, 15. septembra med 9. in 19. uro v sejemski dvorani J, na razstavnem prostoru št. 8.

Preberi več

Podeljene nagrade Excellent SME Slovenia

Včeraj smo bili prisotni na Vrhu malega gospodarstva, kjer smo prejeli nagrado Excellent SME Slovenia. V podjetju Hermi d.o.o. smo zelo ponosni na nagrado, saj smo jo prejeli že tretje leto zapored. Tako smo eno izmed zgolj 7 podjetij v Sloveniji, ki imamo najmanj zadnji dve leti certifikat Excellent SME Slovenia, najvišjo bonitetno oceno 10 … Preberite več

Preberi več

Strokovni posvet v graščini Katzenstein

Včeraj smo bili prisotni na strokovnem posvetu v mogočni graščini Katzenstein v Begunjah na Gorenjskem. Tema posveta je bila Požarna varnost v bolnišnicah in drugih stavbah za zdravstveno oskrbo v stavbah kulturne dediščine. Požar v Splošni bolnišnici Jesenice 29. januarja letos je bil opomin strokovni in širši javnosti oziroma slovenski družbi, da je treba bolje … Preberite več

Preberi več

Marchiol promocijski dogodek, 10.5.2019

V petek, 10.5. smo bili prisotni na Marchiolovem promocijskem dogodku v Ljubljani, kjer smo predstavili naše proizvodne programe. Hvala vsem za obisk in izkazan interes.

Preberi več

PE Trzin zaprta v petek, 3.5.2019.

OBVESTILO! Obveščamo vas, da bo poslovna enota HERMI d.o.o. v Trzinu v petek, 03.05.2019, ZAPRTA. V tem času se za naročila in druge informacije obrnite na sedež podjetja v Celju, na tel.št. 03 426 06 40 ali 031 204 852! Za razumevanje se zahvaljujemo!

Preberi več

Hvala za obisk na sejmu Power Days v Salzburgu

Zahvaljujemo se vam za obisk našega razstavnega prostora na sejmu Power Days 2019 v Salzburgu, kjer ste lahko videli novosti in rešitve, ki smo jih predstavljali. Verjamemo, da bomo pogovore s sejma nadaljevali tudi v prihodnje v uspešnem poslovnem sodelovanju.

Preberi več

Sofinanciranje individualnih nastopov podjetij na mednarodnih sejmih v tujini v letih 2019-2020

Podjetje Hermi d.o.o. se bo od 13.03. do 15.03.2019 udeležilo mednarodnega sejma Power Days 2019, v Salzburgu (Avstrija), z namenom predstavitve podjetja in seznanitev ciljnih skupin s programi podjetja. Glavni namen je pripraviti marketinške strategije in proučiti poslovne informacije, raziskati tržišče v Avstriji ter iskanje novih strank in novih priložnosti. Cilj predstavitve je pridobitev novih … Preberite več

Preberi več

Power Days 2019 – Salzburg, Avstrija

Naslednji teden, od 13. do 15. marca, smo prisotni na Power Days 2019, ki poteka na razstavišču v Salzburgu v Avstriji. Predstavili bomo novosti iz programov strelovodne in prenapetostne zaščite ter programa kabelskih polic. Najdete nas v hali 10, stojnica 0330. Veselimo se srečanja z vami.

Preberi več

Sejem DOM 2019

Spoštovani! Vabimo vas, da nas obiščete na sejmu DOM v Ljubljani, v času od 5. do 10. marca 2019, na razstavnem prostoru št. 6 v dvorani D (Fontana). Veselimo se vašega obiska!

Preberi več

IFAM 2019

Spoštovani! Vljudno vabljeni, da nas obiščete na sejmu IFAM 2019, ki se bo odvijal na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani od 12. do 14. februarja 2019. Na spodnji povezavi lahko pridobite BREZPLAČNO vstopnico: http://bit.ly/vstopnica-IFAM2019 KLJUČNA BESEDA/KEYWORD: HERMI NE ZAMUDITE! TRI DNI V SVETU AVTOMATIZACIJE, ROBOTIKE, DIGITALIZACIJE IN ELEKTRONIKE.

Preberi več