O nas

Dejavnosti podjetja

  • Proizvodnja, prodaja in montaža strelovodne opreme in prenapetostne zaščite pod lastno blagovno znamko HERMI.
  • Proizvodnja, prodaja in montaža kabelskih polic, lestev in konstrukcijskih sistemov pod lastno blagovno znamko HERMI.
  • Strokovno svetovanje o načinu obvarovanja pred strelo.

Konkurenčne prednosti

  • Neopazni strelovodi – nizki, tipski nosilci, ki so prilagojeni vsem vrstam kritin
  • Izredna prilagodljivost – kreativna prilagoditev strelovodne opreme arhitekturi objekta
  • Kakovost materialov – strelovodi iz trajnih materialov: nerjaveče jeklo, baker in aluminij
  • Garancija varnosti – strelovodi zagotavljajo najvišjo varnost pred poškodbami pri udaru strele
  • Okoljevarstvene rešitve – strelovodi so ekološko neoporečni

 

Osnovni podatki podjetja

Naziv podjetja: HERMI, d.o.o.
Sedež podjetja: Trnoveljska cesta 15, 3000 Celje, Slovenija
Leto ustanovitve: 2002
Pravni predhodniki: Herman Rauter s.p. 1985 – 1997, HERMI Rauter in ostali d.n.o. 1997 – 2002
Matična številka: 1683306
Davčna številka: SI42726867
Elektronski naslov: info@hermi.si
Spletna stran: www.hermi.si
Direktor podjetja: Miran Rauter

 

Poslanstvo, vizija, strategija podjetja

Poslanstvo
Z znanjem, dolgoletnimi izkušnjami in inovativnimi idejami izpolnjevati potrebe in želje strank po visoko kakovostnih izdelkih za zaščito pred posledicami udara strele in prevelike napetosti. S sodobno tehnologijo razvijati in proizvajati program zaščite, ki postavlja nova merila varnosti posameznikovega življenja in premoženja.

Vizija
Še naprej razvijati lastno blagovno znamko z inovacijami in strokovnim znanjem, ki izhaja iz tridesetletnega uspešnega delovanja. Dosegli smo konkurenčno prednost celostne, zunanje in notranje zaščite pred udarom strele, zato so pred nami predvsem izzivi inetrnacionalizacije poslovanja. Želimo postati najbolj prepoznaven ponudnik zunanje in notranje zaščite pred udarom strele v Adria regiji in povečati tržni delež tudi v drugih evropskih državah.

Strategija
Zastavljene cilje in vizijo podjetja bomo dosegli z inovativnimi proizvodi, konkurenčno in celostno ponudbo zunanje in notranje prenapetostne zaščite, odlično tehnično podporo, učinkovitostjo in hitrostjo izvedbe ter ekološko neoporečnimi proizvodi. Naša prednost je, da imamo nenehne stike z izvajalci in investitorji, ki se zavedajo pomena kakovostne strelovodne opreme. Tudi v sodelovanju z zunanjimi partnerji, a pod blagovno znamko Hermi, bomo širili poti razvoja podjetja, prav tako pa še naprej ustanavljali nova podjetja čez mejo Slovenije, po Evropi in drugod po svetu.

Predstavitev podjetja

Smo inovativno naravnana družba, ki z razvojem in lastno proizvodnjo izdelkov ponuja celostne rešitve najvišje kakovosti po meri kupcev. Prodajni program obsega vrhunske neopazne strelovode, prenapetostno zaščito, kabelske police in sodobne konstrukcijske sisteme.

Naša prednost je profesionalnost, naše vodilo stoodstotno zadovoljstvo poslovnih strank. V zdravem, prijaznem in vzpodbudnem delovnem okolju nenehno razvijamo ter izpopolnjujemo svojo ponudbo za širok spekter področij, kot so gospodarstvo, gradbeništvo, elektro industrija, telekomunikacije in druga.

Naše osnovne dejavnosti so razvoj, proizvodnja, inženiring in svetovanje. Hermi rešitve so narejene tako za komercialno kot tudi individualno rabo. Primerne za samostojne stanovanjske objekte kot tudi najzahtevnejše energetske in ostale objekte.

Naši izdelki ustrezajo strogim nacionalnim standardom, ki so usklajeni z evropskimi in mednarodnimi standardi. Uspešno so opravili testiranja in pridobili vse potrebne mednarodne certifikate, med drugim tudi IEC 62305 in EN 50164. Poslujemo po najvišjih etičnih načelih, s katerimi gradimo ugled zanesljivega in zaupanja vrednega poslovnega partnerja. Uporabljamo samo kakovostne in trajne materiale, ki so okolju neškodljivi.

Smo kredibilen in aktiven akter na področju standardizacije in član več nacionalnih tehničnih odborov na področju zaščite pred udarom in delovanjem strele. S svojim znanjem in strokovnostjo sodelujemo pri razvoju področja in prenašamo tehnične novosti na naše partnerje in kupce, s čimer spodbujamo tudi lasten tehnični razvoj in napredek naših proizvodnih programov.

Smo avtor edinega programa na trgu za Projektiranje in kontrolo Strelovodne instalacije ter izbora Prenapetostne zaščite, imenovanega SHIELD. V sklopu programa izvajamo tudi strokovne delavnice, kjer v kratkem času naučimo projektante, ostalo strokovno in zainteresirano javnost uporabe programa SHIELD, ki ga po koncu delavnice prejmejo brezplačno.