Kabelske police in lestve

Sistemi kabelskih polic in kabelskih lestev HERMI za trajno in kvalitetno izvedbo celotne kabelske trase. Pozanimajte se tudi o požarnoodpornih kabelskih policah.

Kontaktirajte nas

Izbor izdelkov

Vse možne postavitve

Kabelske police in lestve lahko uporabite v katerem koli prostoru ne glede na krivine, odcepe in izogibe. Postavitev kabelskih tras še nikoli ni bila lažja!

Visoka kakovost

Izdelava iz kakovostnega nerjavečega jekla in aluminija ter jeklene pločevine, ki je naknadno še vroče cinkana.

Neopazen videz

Visok estetski videz je pomemben tako v notranjih prostorih kot zunaj. Na vašo željo kabelske police in lestve tudi prašno barvamo v želeno barvo po RAL-lestvici.

Prilagoditev najzahtevnejšim pogojem

Naši izdelki so dolgotrajno obstojni in odporni tudi v najzahtevnejših razmerah, tudi na prostem in v vlažnih prostorih.

Večnamenska uporaba in prilagajanje najbolj zahtevnim pogojem

Zavedamo se, da so vaše zahteve lahko zelo različne. Nameščanje mora biti preprosto in učinkovito izvedeno s kakovostnim spajanjem. Postavitev kabelskih tras je odvisna od števila kablov, zato ponujamo police različnih širin. Izdelane so iz materialov, ki zagotavljajo dolgotrajno obstojnost in visoko odpornost. Materiali morajo zadostiti najrazličnejšim okoljem (prehrambena, papirna ali kemična industrija, čistilne naprave, računalniški sistemi, laboratoriji, bioplinski postroji ali prostori, ki zahtevajo visoke standarde čistosti in ustrezno protipožarno varnost). Pritrjevanje mora biti ustrezno glede na površino (na stene ali strop), pri čemer niti krivine, odcepi in izogibi ne smejo predstavljati težave.

Širok nabor izdelkov omogoča pritrjevanje kabelskih tras kamor koli. Razvoj programa nas je poleg požarnoodpornih elementov pripeljal tudi do povezovalnega elementa HERMI® Fast Joint, ki omogoča hitrejše povezovanje brez uporabe vijakov in orodja, kar prihrani do 40 % časa.

Elementi kabelskih polic in lestev

Ponujamo široko paleto elementov kabelskih polic in lestev, vključno s spoji brez dodatnega galvanskega povezovanja, požarnoodpornimi elementi in zaščitnim priborom:

Potrebujetedodatno tehnično pomoč?

Pomoč pri nakupu?

Ekipa HERMI vam bo z veseljem svetovala in pomagala najti najprimernejšo rešitev. Sporočite nam svoje potrebe in želje. 


Kontaktirajte nas

Potrebujetedodatno tehnično pomoč?

Končne stranke
Končne stranke
Projektanti in izvajalci
Projektanti in izvajalci

Potrebujete več informacij?

Za dodatne informacije in prilagojeno ponudbo naročite svoj izvod brezplačnega kataloga. Preprosto izpolnite kratek obrazec na naši strani.

Kontaktirajte nas

Naziv spletne strani

Hermi, d.o.o.

Trnoveljska cesta 15

3000 Celje

Slovenija