Prenapetostna zaščita

Kakovostna zaščita električnih naprav, električnih inštalacij in podatkovnih linij. Vaša naložba v zaščito električne opreme, ki se lahko bogato povrne.

Kontaktirajte nas

Izbor izdelkov

Za zaščito električnih in elektronskih naprav

Prenapetostna zaščita varuje električne in elektronske naprave, računalniška omrežja in podatkovne linije ob pojavih prenapetosti.

Popolna koordinirana zaščita

Namestitev v glavnem razdelilniku, namestitev v etažnem razdelilniku in namestitev za posamezne naprave. Za ustrezno stopnjo varnosti je treba misliti tudi na zaščito telekomunikacijskih vodov.

Zaščita pred vsemi vrstami prenapetosti

Kakovostna zaščita pred neposrednim ali posrednim udarom strele ter ob prenapetosti zaradi stikalnih manipulacij, ki se v omrežju nenehno pojavljajo. Prenapetosti so najpogostejši vzrok poškodb električnih in elektronskih naprav.

Visokokakovostni materiali

Naši izdelki so večkrat preizkušeni in sestavljeni iz materialov, ki zagotavljajo zaščito tudi pri najvišji prenapetosti (neposredni urad strele).

Učinkovita zaščita

Prenapetostna zaščita se razlikuje po tokovni zmogljivosti, odvajanju toka in napetostnem zaščitnem nivoju, zato jo delimo na tri stopnje. Ob pojavih tokov, ki lahko dosežejo tudi 200.000 A, je zgolj ena, običajno tretja stopnja zaščite, občutno premalo. Uporaba različnih električnih podaljškov z vgrajeno prenapetostno zaščito omogoča zmogljivost odvajanja toka samo do 6000 A, kar pomeni 33-krat manjšo zmogljivost odvajanja toka in se ob resni obremenitvi uniči skupaj z napravo, ki jo ščiti.

Ne prepuščajte svojih električnih naprav in inštalacije naključju! Za kakovostno prenapetostno zaščito napajalnih sistemov in opreme do 1000 V priporočamo ravnanje po sistematično določenih štirih korakih ter ponujamo široko paleto naprav za zaščito IT-sistemov in opremo za izenačevanje potencialov.

Na voljo so tudi kakovostni elementi za zaščito fotonapetostnih sistemov in odpravo prehodne napetosti, ki nastane med atmosferskimi razelektritvami ali stikalnimi postopki.

Elementi prenapetostne zaščite

Ponujamo različne elemente prenapetostne zaščite napajalnih sistemov in opreme do 1000 V, fotonapetostnih sistemov, IT-sistemov in izenačevanja potencialov:

Potrebujetedodatno tehnično pomoč?

Pomoč pri nakupu?

Ekipa HERMI vam bo z veseljem svetovala in pomagala najti najprimernejšo rešitev. Sporočite nam svoje potrebe in želje. 


Kontaktirajte nas

Potrebujetedodatno tehnično pomoč?

Končne stranke
Končne stranke
Projektanti in izvajalci
Projektanti in izvajalci

Potrebujete več informacij?

Za dodatne informacije in prilagojeno ponudbo naročite svoj izvod brezplačnega kataloga. Preprosto izpolnite kratek obrazec na naši strani.

Kontaktirajte nas

Naziv spletne strani

Hermi, d.o.o.

Trnoveljska cesta 15

3000 Celje

Slovenija