O podjetju

35 let inovacij, ki jim lahko zaupate

Osvajamo vaše zgradbe! S svojimi izdelki smo opremili več kot 115.000 domov in poslovnih objektov. Naj gre za strelovodno in prenapetostno zaščito, kabelske police in lestve ali celovite konstrukcijske sisteme za sončne elektrarne – z inovacijami gradimo novo Evropo in svet po vaši meri.

Kontaktirajte nas

POKLIČITE NAS

+386 3 426 06 50

PIŠITE NAM

info@hermi.si


celovito zaokroženi programi, ki navdušujejo.
3 in pol desetletja izkušenj, polnih inovacij in napredka.
2 glavni smeri razvoja: izboljšave izdelkov ter sledenje zahtevam na trgih.
1 cilj, ki ga imamo pred očmi, tudi ko projektiramo in svetujemo – da prepričamo prav VAS!


Ustvarjamo boljšo prihodnost

Naše stranke so naše ogledalo. Njihovo zadovoljstvo odseva skozi našo odgovornost do njih in do okolja. Jasna slika v zrcalu je odraz vloženega truda, da bi zadostili visokim standardom in učinkovito uporabili skrbno izbrane materiale. Stremimo k trajnostnemu razvoju in okoljski naravnanosti. 

Kontaktirajte nas
Konkurenčne prednosti podjetja HERMI

Ustvarjamo boljšo prihodnost

Naše stranke so naše ogledalo. Njihovo zadovoljstvo odseva skozi našo odgovornost do njih in do okolja. Jasna slika v zrcalu je odraz vloženega truda, da bi zadostili visokim standardom in učinkovito uporabili skrbno izbrane materiale. Stremimo k trajnostnemu razvoju in okoljski naravnanosti. 

Kontaktirajte nas
115.000

115.000

uspešno zaključenih projektov po vsem svetu.

Konkurenčne prednosti podjetja HERMI

Edinstven pristop k vsaki stranki 

Strokovna pomoč v vseh korakih, tako pri nakupu kot pri instalaciji. Individualno projektiramo, svetujemo in priporočimo najboljše rešitve ne glede na velikost projekta.

Zanesljivost in zaupanje

Ves čas gradimo na zanesljivosti in vzdržljivosti, ob tem pa ne pozabimo na izpolnjevanje najstrožjih mednarodnih standardov. HERMI je tudi zaradi tega postal sinonim za zaupanja vrednega partnerja.

Celovite rešitve

Celovita rešitev za nas pomeni: trajen, vzdržljiv in sodoben izdelek iz visokokakovostnih materialov, odlično prodajno in tehnično podporo ter hitrost izvedbe, ki preseneti vsakogar.

Lasten razvoj in proizvodnja

Posodabljamo proizvodne linije, da do končnih rezultatov pridemo hitreje in učinkoviteje. Nadgrajujemo znanja zaposlenih in se nikoli ne zadovoljimo s povprečnim.

Svoje poslanstvo vidimo v izdelovanju in ponujanju boljših, bolj inovativnih, sodobnih, trajnih in okolju prijaznih izdelkov. Postavljamo nova merila varnosti posameznikovega življenja in premoženja.

Dolgoletne izkušnje, sprejemanje različnih idej in usvajanje novih znanj so nas naučili eno: da tehnologija, ki jo uporabljamo pri proizvodnji strelovodne in prenapetostne zaščite, kabelskih polic in lestev ter konstrukcijskih rešitev za sončne elektrarne, nima meja. Meje so v naših glavah, vse ostalo je uresničljivo.

Poslanstvo
Poslanstvo

Postati vodilni globalni proizvajalec in ponudnik visokokakovostne opreme za zaščito vsakega doma, poslovnega ali katerega koli drugega objekta.

S pomočjo inovacij, podkrepljenimi s strokovnim znanjem in več kot tridesetletno tradicijo, razvijati in ponujati trajnostne izdelke za prihodnje generacije.

Z uporabo vzdržljivih in trajnostnih materialov prispevati k čistejšemu in bolj varnemu jutri.

Vizija
Vizija

Zastavljene cilje in vizijo bomo dosegali: z lastnimi konkurenčnimi prednostmi, nadgradnjo inovacij in razvojem rešitev, ki omogočajo celovito ponudbo. Nadaljevali bomo z najvišjo mero skrbi za stranke, sodelovali s poslovnimi partnerji in strokovnjaki.

Pozornost bomo še naprej posvečali tudi izvajalcem in investitorjem, ki se zavedajo pomena kakovostnih izdelkov za svoje objekte. Priložnosti bomo iskali s širjenjem na nove trge ter poglabljanjem odnosov na obstoječih trgih.

Strategija
Strategija

Ponosni na 35 let soustvarjanja

Preteklosti namenjamo pozornost, da iz nje izvlečemo najboljše za prihodnost.

Kontaktirajte nas
1985

Začetek obrtne dejavnosti

Herman Rauter se odloči, da elektroinštalacije razvije v lasten posel. S številnimi električnimi meritvami, zlasti strelovodnih inštalacij, je ugotovil, kako slabo so nameščene in vzdrževane strelovodne inštalacije.

Njegov ključen izziv je bil nadgradnja strelovodnih inštalacij z obstojnejšimi, cenejšimi in trajnejšimi materiali.

1992
Novi materiali za neopazne strelovode

Večletna rast obrti, ki se kaže tudi v sledenju tržnim zahtevam, razvoju ter uvajanju kakovostnejših nerjavečih materialov, ki pomenijo nov, navdušujoč trend v strelovodni inštalaciji. HERMI se iz leta v leto vse bolj uveljavlja kot proizvajalec strelovodnih komponent, ki so na strehah in fasadah neopazni.

1994
Širitev ponudbe strelovodnih izdelkov in nova lokacija

Podjetje razširi svoj nabor strelovodnih izdelkov, vse bolj zahtevnim strankam pa ponudi tudi storitve projektiranja in strokovnega svetovanja. Proizvodne kapacitete postanejo premajhne, zato se celotno podjetje preseli iz Velenja v Celje.

2001
Investicije v proizvodne zmogljivosti in razvoj projektiranja

Podjetje razširi obstoječi objekt ter dopolni in nadgradi proizvodne zmogljivosti. Pri razvoju projektiranja se vodstvo poveže s specialisti in razvijalci programske opreme. Zaživi novo programsko orodje SHIELD, ki strankam omogoči hitrejše in kakovostnejše načrtovanje strelovodne in prenapetostne inštalacije za zaščito pred udarom strele.

2002
Preoblikovanje, novo vodstvo in prve širitve v tujino

Podjetje se preoblikuje v družbo z omejeno odgovornostjo. Dolgoletni direktor in lastnik Herman Rauter istega leta vodenje podjetja prepusti sinu Miranu Rauterju, ki se je vrsto let kalil ob očetu ter podrobno spoznal trge, delovanje in poslovanje podjetja. Podjetje zgrabi priložnosti tudi pri širitvi na tuje trge, in sicer z odprtjem svoje enote na Hrvaškem, leto zatem pa še v Bosni in Hercegovini.

2006
2006
Rast prodaje, vstop na srbski trg

Strma rast novih naročil in povečanje povpraševanj podjetju omogoči investicijo v nov poslovni objekt, kar omogoči lažje svetovanje strankam ter dodatne skladiščne kapacitete. Podjetje novo enoto ustanovi tudi v Srbiji.

2007
2007
Prenapetostna zaščita Hermi® in novi trgi

Lansiranje proizvodnega programa prenapetostne zaščite Hermi® pomeni nov mejnik v razvoju podjetja. Stranke lahko tako na enem mestu izberejo vse najkakovostnejše elemente zunanje in notranje zaščite pred strelo. Istega leta se poslovanje razširi z aktivnim vstopom na nove trge: na Kosovo, v Romunijo, Bolgarijo, Makedonijo ter Rusijo.

2009
2009
Posodobitev proizvodnje in mednarodni certifikati

Podjetje posodobi in v čim večji meri avtomatizira celotno proizvodnjo in obrate, investira v razvoj novih izdelkov v skladu z nacionalnimi, evropskimi in mednarodnimi standardi. Vsi izdelki podjetja uspešno prestanejo številne teste za pridobitev tudi najbolj zahtevnih certifikatov.

2011
2011
Nova poslovno-proizvodna objekta doma in na Hrvaškem

Dokončanje izgradnje dveh povsem novih poslovno-proizvodnih objektov v Celju in bližini Zagreba omogoči uresničevanje proizvodnih načrtov podjetja ob vse večjih zahtevah posameznih trgov.

2013
2013
Vstop na avstrijski in madžarski trg, projekti na Bližnjem vzhodu

Poleg ustanovitve hčerinskega podjetja v Romuniji postane podjetje aktivno prisotno še na avstrijskem in madžarskem trgu. Z uspešno izvedenimi projekti v Savdski Arabiji kot primeru dobre prakse se pojavijo nove priložnosti za prodajo izdelkov in storitev tudi v drugih državah Bližnjega vzhoda.

2015
2015
Ugledno priznanje gospodarstva

Poslovanje tudi po 30 letih napreduje strmo navzgor tako z rastjo prodaje na tujih trgih kot z izvajanjem pristopov za inovativnost, tehnično podporo in ekološko neoporečne proizvode. Gospodarstveniki pod okriljem Gospodarske zbornice Slovenije podelijo direktorju Miranu Rauterju nagrado za izjemne gospodarske in podjetniške dosežke za leto 2015.

2017
2017
Nova proizvodna tehnologija v Sloveniji

Zaradi povečane proizvodnje in številnih izboljšav na področju tehnološko nadgrajenih proizvodnih linij podjetje zgradi nov objekt v Celju.

2018
2018
Stopnjevanje na ostalih evropskih trgih

Z lastno inovativnostjo in izpolnjevanjem zahtev ostalih evropskih trgov, zlasti na področju skrbnega projektiranja, se ustanovi podjetje v Avstriji. Z njim HERMI lažje in boljše pokriva trge tudi v Nemčiji in Švici.

2021
2021
Visokotehnološka nadgradnja avtomatizacije proizvodnje

Nadaljuje se avtomatizacija proizvodnega procesa z investiranjem v nove, tehnološko dovršene proizvodne linije na novi lokaciji v Celju.

2022

Nenehen razvoj vsakega od štirih programov, ki celovito zaokrožajo ponujene rešitve. Optimistično zazrti v prihodnost – vstop na nove trge, a s preudarnim ciljem: narediti korak več, kot ga pričakuje stranka, ob tem pa ohraniti visoko zadovoljstvo obstoječih in novih strank.

Kakovost, ki ne pušča dvomov

Certifikati, priznanja in strokovne ocene potrjujejo eno. Izpostavljenost naših izdelkov neustavljivi moči narave pa je nekaj povsem drugega.

Oglejte si certifikate

Spoznaj ekipo

Gonilo napredka pri podjetju Hermi smo vsi, ki s predanostjo, trdim delom, inovativnostjo in strokovnostjo na vsakem koraku utiramo pot do zadovoljstva kupcev. Spoznajte nas.

Kontaktirajte nas

Tea Paradižnik

Komercialist

Borut Jekl

Komercialist PE Trzin

Simon Stvarnik

Vodja prodaje

Janez Podlipnik

Vodja projektive

Miran Rauter

Direktor

Damjan Kocjanc

Vodja proizvodnje

Klara Kosednar

Nabava

Tilen Jurgec

Računovodstvo in finance

Bi se pridružili naši ekipi?

Vsaka zgodba o uspehu terja trdno začrtano pot do kupcev, ki se zanesejo na našo strokovnost, kakovost in zanesljivost. Želite skupaj z nami krojiti prihodnost? Oglejte si, kako se nam lahko pridružite.

Preverite možnosti zaposlitve

Osnovni podatki podjetja
Naziv podjetja: HERMI, d.o.o.
Sedež podjetja: Trnoveljska cesta 15, 3000 Celje, Slovenija
Leto ustanovitve: 2002
Pravni predhodniki: Herman Rauter s.p. 1985 – 1997, HERMI Rauter in ostali d.n.o. 1997 - 2002
Matična številka: 1683306
Davčna številka: SI42726867
Elektronski naslov: info@hermi.si
Spletna stran: www.hermi.si
Direktor podjetja: Miran Rauter
Naziv spletne strani

Hermi, d.o.o.

Trnoveljska cesta 15

3000 Celje

Slovenija