Podjetje HERMI d.o.o. prejelo platinasti certifikat bonitetne odličnosti 2020

Bisnode Slovenija podeljuje podjetju HERMI, d.o.o. platinasti certifikat bonitetne odličnosti 2020. 

Bisnode Slovenija s certifikatom potrjuje, da poslovni subjekt že tretje leto zapored dosega mednarodni standard zlate bonitetne odličnosti in spada v platinasti razred bonitetne odličnosti v Sloveniji.


Poslovni subjekt izpolnjuje kriterije bonitetne odličnosti za leto 2020 in spada med najbolj zanesljive slovenske poslovne subjekte, ki so upravičeni do uporabe mednarodno priznanega statusa Platinasta odličnost, ki je simbol standarda bonitetne odličnosti.

Podjetja s platinasto bonitetno odličnostjo poslujejo izjemno in imajo zelo nizko verjetnost, da bodo v prihodnjih dvanajstih mesecih zabeležila katerega od naslednjih negativnih dogodkov:

  • stečaj, prisilno poravnavo ali likvidacijo (< 0,08 % verjetnost),
  • izbris subjekta iz poslovnega registra (< 0,81 % verjetnost),
  • blokado transakcijskih računov subjekta daljšo kot 90 dni in uvrstitev na seznam davčnih neplačnikov (< 0,41 % verjetnost).

Gospodarski subjekti s platinasto boniteto odličnosti (certifikatom) imajo 91 % verjetnost, da bonitetno odličnost ohranijo tudi v naslednjem letu.

Ponosni smo, da nas je Bisnode Slovenija uvrstil med najuspešnejša podjetja leta 2020 v Sloveniji. Platinasti certifikat bonitetne odličnosti 2020 je dokaz našega trdega dela in potrdilo odličnosti. Je tudi odlična spodbuda za izboljšave v prihodnosti.

Hvaležni smo našim strankam in partnerjem, ki v nas prepoznajo kakovost in nas motivirajo za uspešno poslovanje.

Naziv spletne strani

Hermi, d.o.o.

Trnoveljska cesta 15

3000 Celje

Slovenija