Predstavljamo Hermi Multi Flat – Univerzalna konstrukcijska rešitev za ravne strehe!

Predstavljamo Hermi Multi Flat – Univerzalna konstrukcijska rešitev za ravne strehe!

Predstavljamo novo konstrukcijsko rešitev Hermi Multi Flat, ki je namenjena nameščanju sončnih elektrarn na ravne strehe z nakloni do 5°. Modularna zasnova zagotavlja prilagodljivost na strehi. Njena univerzalnost uporabe pa omogoča nameščanje na različne krtine: prodec, bitumenske kritine, strešne kritine iz polimerne folije in trapezna pločevina. Hermi Multi Flat omogoča ležečo orientacijo fotonapetostnih modulov z nakloni 10° ali 15° ter podpira usmeritev fotonapetostnih modulov tako v smeri jug kot vzhod-zahod, zato je idealna tako za stanovanjske kot industrijske stavbe.

Rešitev Hermi Multi Flat vključuje inovativni sprednji nosilec Hermi SOL-N41 in zadnji nosilec Hermi SOL-N42 ter na novo zasnovan tirni profil Hermi SOL-P40 z utorom, ki je združljiv s T-vijakom, kar omogoča hitro in enostavno pozicioniranje in pritrditev sprednjega in zadnjega dela. Sistem na streho namestite z uporabo osnovnega orodja. Večnamenska UV-odporna polimerna podloga Hermi SOL-PRL na eni strani omogoča zaščito kritine in dodatno obtežitev celotne instalacije na drugi strani.


Združljivost rešitve Hermi Multi Flat z večino dimenzij fotonapetostnih modulov ter inovativen sistem obtežitve in zavetrovanja stroškovno optimizira rešitev in hkrati zagotavlja učinkovitost in vzdržljivost.

Brez nepotrebnega stresa poteka tudi nameščanje kablov in kabelskih polic, saj jih lahko razpeljete hkrati ob postavitvi konstrukcije ali naknadno ob pritrjevanju FN modulov.


Montažna rešitev je odporna proti koroziji, ima dolgo življenjsko dobo in ne zahteva posebnega vzdrževanja.


Prepričani smo, da bo naša rešitev Hermi Multi Flat postavila nov standard pri montaži elektrarn na ravne strehe. Skupaj z vašimi in našimi aktivnostmi ter usmerjenim tehnološkim razvojem namreč prispevamo k trajnostnemu razvoju in k prehodu v brezogljično družbo.

Naziv spletne strani

Hermi, d.o.o.

Trnoveljska cesta 15

3000 Celje

Slovenija