Kabelske police Fast Klick®


Kabelske police Hermi Fast Klick®

V mestu Hermi City in na njegovem obrobju boste odkrili velike industrijske obrate, skladišča, nakupovalna središča s pokritimi parkirišči, nebotičnike, bolnišnico in talne sončne elektrarne.

Izvedba kompleksnih inštalacij z velikim številom kabelskih poti je dolgotrajna. Običajno vključuje delo na višini z uporabo odrov ali dvigal ter tik ob stenah ali stropih. S sestavljanjem in vstavljanjem vijakov je delo še dodatno oteženo in zamudno.

V skladišču novega proizvodnega obrata so se monterji odločili za kabelske police Hermi Fast Klick® zaradi njihove uporabniku prijazne zasnove, sistema medsebojnega spajanje brez vijakov in prihranka pri času montaže.

Zanesljivo so povezali police in pri tem privarčevali.


  • Inovativna tehnologija spajanja.
  • Enostavna in hitra montaža.
  • Brezvijačna montaža.
  • Brez uporabe posebnega orodja.
  • Dobavljive v različnih dimenzijah in materialih.
  • Uporaba s tipskimi nosilnimi in povezovalnimi elementi Hermi.
  • Skladne s standardom SIST EN 61537.

UPORABA

Skorajda ni omejitev! A časovni in finančni prihranek je večji pri industrijski gradnji, v trgovinskih centrih, stanovanjskih blokih, pokritih parkiriščih, velikih talnih elektrarnah …

ALI VESTE?

V dvonadstropnem industrijskem objektu dimenzij 50 m x 60 m se za razvod električne instalacije namesti približno 2.500 m kabelskih polic. Če namesto polic, ki zahtevajo uporabo vijakov in matic, uporabite police Hermi Fast Klick®, lahko prihranite tudi več kot 10.000 vijakov

Oglejte si, kako enostavna in hitra je uporaba Hermi Fast Klick TUKAJ.

Pripravljate nov projekt?

Širok nabor izdelkov, ki jih ponujamo, zadovolji potrebam vsakega projekta. Naši svetovalci vam bodo z veseljem pomagali pri izbiri.

Preverite naš nabor izdelkov

Naziv spletne strani

Hermi, d.o.o.

Trnoveljska cesta 15

3000 Celje

Slovenija