Hermi po enoletnem premoru znova razstavlja na MOS-u

Hermi po enoletnem premoru znova razstavlja na MOS-u

Podjetje Hermi se po enoletnem premoru vrača na sejemski parket. Na 53. MOS-u v Celju bo na razstavnem prostoru 42 v dvorani L predstavilo novosti na področju zaščite pred strelo. Izpostavljene bodo kabelske police in lestve Hermi skupaj z inovativnim elementom Hermi® Fast Joint za povezovanje tako tipskih kot odrezanih kabelskih polic brez uporabe vijakov in orodja.

Poleg predstavitve svojih izdelkov in storitev bo na sejmu ena od prioritet podjetja Hermi srečanje s poslovnimi partnerji in zvestimi kupci v živo. Na razstavnem prostoru bodo vse dni sejma na voljo tudi Hermijevi svetovalci za montažo strelovodne in prenapetostne zaščite.

Iz proizvodnega programa kabelskih polic bo posebna pozornost namenjena inovativnemu elementu Hermi® Fast Joint, ki omogoča za povezovanje tipskih in odrezanih kabelskih polic brez uporabe vijakov in orodja ter brez dodatnega galvanskega povezovanja. Poleg enostavnosti montaže je največja prednost izdelka prihranek pri času. Dejanska uporaba in dodatni testi potrjujejo, da uporaba povezovalnega elementa Hermi Fast Joint prihrani kar 60 % odstotkov časa v primerjavi z uporabo vijakov.

Vodilni slovenski proizvajalec strelovodne in prenapetostne zaščite, kabelskih polic in lestev ter nosilnih konstrukcij za sončne elektrarne bo poleg tega na razstavnem prostoru 42 v hali L predstavil izbor najbolje prodajanih komponent iz vseh svojih proizvodnih programov: nosilce za strelovodne vodnike SON, zidne nosilce za vodnike ZON, kontaktne elemente KON in druge komponente strelovodne zaščite, izdelke prenapetostne zaščite, različne pocinkane in nerjaveče kabelske police KP, mrežne kabelske police KPM ter raznovrstne nosilne in spojne konstrukcijske komponente za postavitev sončnih elektrarn.

Hala L, prostor 42

Vabljeni!

Hermi po enoletnem premoru znova razstavlja na MOS-u
Naziv spletne strani

Hermi, d.o.o.

Trnoveljska cesta 15

3000 Celje

Slovenija