Nova spletna stran Hermi z osveženo podobo, enostavnejša za krmarjenje in prijaznejša do uporabnika

Nova spletna stran Hermi z osveženo podobo, enostavnejša za krmarjenje in prijaznejša do uporabnika

Hermi z veseljem predstavlja novo spletno stran. Spletna stran ima novo in privlačnejšo podobo, je hitrejša in enostavnejša za krmarjenje ter prijazna do uporabnika. V novi podobi je zdaj dostopna v slovenskem jeziku, prevedena bo še v osem drugih jezikov.

Novi videz spletne strani je zasnovan tako, da obiskovalcem, poslovnim partnerjem in zaposlenim omogoča bolj intuitivno in uporabniku prijaznejšo izkušnjo. Jasno pove, kaj smo, kaj počnemo in kaj lahko skupaj s partnerji dosežemo.

Spletna stran ima dosleden in enostaven navigacijski sistem z izboljšano funkcionalnostjo menijev, ki vodijo do informacij, ki jih stranka išče in potrebuje. Na vseh štirih prodajnih segmentih – strelovodna in prenapetostna zaščita, kabelske police in lestve ter nosilne konstrukcije za sončne elektrarne – so največja novost in pridobitev podrobnejši opisi izdelkov s tehničnimi specifikacijami ter možnostjo prenosa nekaterih dokumentov. Na strani najdete množico referenc s študijami primera, našo vizijo in strategijo, zgodovino podjetja, aktualne novice o podjetju, dogajanju na trgih, novostih …


Spletno stičišče je popolnoma odzivno na mobilnih napravah, brskanje je mogoče na vseh najpogosteje uporabljenih brskalnikih.


Uživajte v raziskovanju našega novega spletnega mesta Hermi!

Naziv spletne strani

Hermi, d.o.o.

Trnoveljska cesta 15

3000 Celje

Slovenija