Hermi predstavlja svoje novosti na sejmu Sonepar Partnertreff na Dunaju

Hermi predstavlja svoje novosti na sejmu Sonepar Partnertreff na Dunaju
Podjetje Hermi svoje izdelke 14. in 15. oktobra razstavlja na sejmu Sonepar Partnertreff na Dunaju.

Na razstavnem prostoru 111 bodo premierno predstavili nove kabelske police Hermi Fast Klick. Poleg njih bodo na ogled tudi povezovalni element Hermi Fast Joint, ki je nedavno prejel zlato priznanje za inovacije, ostale serije kabelskih polic in lestev, strelovodna in prenapetostna zaščita ter nosilne konstrukcije za sončne elektrarne.

Na avstrijskem sejmu bo podjetje Hermi premierno razkrilo nekatere značilnosti najnovejše serije kabelskih polic. Nova serija kabelskih polic Hermi Fast Klick s patentirano tehnologijo spajanja bo omogočila hitrejše in enostavnejše spajanje brez uporabe vijakov in orodja. Kabelska polica se z enostavnim Klick-om spoji z naslednjo polico, zaklene pa se s posebnimi jezički. Najočitnejša prednost je prihranek pri času spajanja polic in posledično prihranek pri času montaže celotne kabelske trase.

Na razstavnem prostoru 111 bodo obiskovalci lahko preizkusili tudi povezovalni element Hermi Fast Joint, ki je prejel zlato priznanje za inovacije Gospodarske zbornice Slovenije v celjski regiji. Element omogoča povezovanje tipskih in odrezanih kabelskih polic brez uporabe vijakov in orodja ter brez dodatnega galvanskega povezovanja.

Vodilo poslovanja podjetja Hermi je svoje izdelke približati končnim strankam in proizvajati inovativne izdelke, ki so prilagojeni namenu uporabe in potrebam strank. Lokalne specifike in želja izdelke Hermi še približati avstrijskim strankam, je botrovala k ustanovitvi hčerinskega podjetja v Avstriji. V času trajanja sejma bodo zato za svetovanje na voljo lokalni predstavniki podjetja.

Na sejmu bo podjetje predstavilo tudi ostale tri prodajne programe: strelovodno in prenapetostno zaščito ter nosilne konstrukcije za sončne elektrarne.

Naziv spletne strani

Hermi, d.o.o.

Trnoveljska cesta 15

3000 Celje

Slovenija