Hermi prejemnik Platinastega certifikata bonitetne odličnosti za leto 2023

Hermi prejemnik Platinastega certifikata bonitetne odličnosti za leto 2023

Družba Hermi je po celoviti oceni družbe Dun & Bradstreet ponovno dosegla izjemno priznanje: Platinasti certifikat bonitetne odličnosti 2023. Ta nagrada že enajsto leto zapored poudarja našo dosledno zavezanost najvišjim mednarodnim standardom odličnosti.

Pridobitev platinaste bonitetne odličnosti poudarja našo izjemno uspešnost in upoštevanje strogih meril, kar zmanjšuje tveganje neugodnih dogodkov, kot so stečaj, likvidacija ali omejitve transakcijskih računov v prihodnjih dvanajstih mesecih.

Priznanje poudarja našo neomajno predanost odličnosti in finančni trdnosti, ki smo jo dosegli s prizadevnim delom, zdravimi finančnimi praksami ter neomajno predanostjo našim strankam in partnerjem. Tudi v prihodnje bomo vztrajno izpolnjevali te spoštovane standarde kreditne sposobnosti.

Našim cenjenim strankam in partnerjem se iskreno zahvaljujemo za neomajno zaupanje v naše dejavnosti in izdelke. V velik ponos nam je, da nas uvrščamo v ugledno skupino najodličnejših gospodarskih subjektov v Sloveniji.

Certifikat: https://aaa.bisnode.si/certificate/?companyID=SI1000001683306&sl-SI

Naziv spletne strani

Hermi, d.o.o.

Trnoveljska cesta 15

3000 Celje

Slovenija