Hermi razstavlja na partnerskem sejmu Sonepar Partnertreff 2022 v Salzburgu

Hermi razstavlja na partnerskem sejmu Sonepar Partnertreff 2022 v Salzburgu

Letošnje sejemsko sezono nadaljujemo v Avstriji. Celoten asortiment rešitev Hermi bo 20. in 21. oktobra na ogled na sejmu Sonepar Partnertreff 2022 v Messezentrum Salzburg. Najdete nas na razstavnem prostoru številka 100. V središču pozornosti bosta inovativna serija kabelskih polic Fast Klick® in povezovalni element Fast Joint®, razstavili bomo tudi najnovejše rešitve nosilnih konstrukcij za sončne elektrarne Hermi ter pri tem izpostavili pomembnost strelovodne in prenapetostne zaščite sončnih elektrarn.

Zadnji dve leti se hitro povečujejo inštalacije sončnih elektrarn. Slednje so redno izpostavljene različnim vremenskim vplivom in nevarnostim, med njimi tudi udaru strele. Namestitev ustrezne strelovodne in prenapetostne zaščite Hermi je zato ključnega pomena za dolgo in nemoteno proizvodnjo električne energije. Neposredni udar strele lahko namreč povzroči požar ali mehanske poškodbe tako elektrarne kot njene nosilne konstrukcije ali stavbe, na katero je slednja nameščena. Poleg tega se ob udaru strele v nekaj milisekundah v instalacijah pojavijo izjemno velike napetosti. Pri tem ni nujno, da je to neposredni udar v sam objekt, saj se tudi ob oddaljenih udarih pojavijo visoke prenapetosti. Prenapetosti lahko poškodujejo fotonapetostne module, razsmernike, nadzorno elektroniko ter druge električne in elektronske naprave. Kakovostna in ustrezno vgrajena prenapetostna zaščita ter izenačitev potencialov morata biti glede na izbrani zaščitni nivo ustrezno dimenzionirani ter morata vzdržati maksimalni tok strele. Več o tem, kako ustrezno zaščitite sončno elektrarno s svetovalcem Hermi na razstavnem prostoru 100 v Messezentrum Salzburg.


Iz proizvodnega programa kabelskih polic bo na sejmu posebna pozornost namenjena inovativni seriji Hermi Fast Klick®, ki omogoča hitrejše in enostavnejše spajanje brez uporabe vijakov in orodja. Kabelska polica se z enostavnim klick-om spoji z naslednjo polico, zaklene pa se s posebnimi jezički. Najočitnejša prednost je prihranek pri času spajanja polic in posledično prihranek pri času montaže celotne kabelske trase. S pomočjo polic Fast Klick® realnih dimenzij bomo na stojnici predstavili koncept izdelave kabelske trase Hermi.


Vabljeni na naš razstavni prostor!

Naziv spletne strani

Hermi, d.o.o.

Trnoveljska cesta 15

3000 Celje

Slovenija