Hermi znova razstavlja na MOS-u v Celju

Hermi znova razstavlja na MOS-u v Celju

Rešitve Hermi bomo tudi letos razstavljali na 54. MOS-u v Celju. V dvorani L, na razstavnem prostoru 42 bodo na ogled vsi naši prodajni programi – strelovodna in prenapetostna zaščita, kabelske police in lestve ter nosilne konstrukcije za sončne elektrarne. Od 14. do 18. septembra vam bodo na voljo strokovnjaki iz podjetja, ki tudi v praksi montirajo rešitve Hermi. Poseben poudarek bo namenjen zaščiti sončnih elektrarn pred strelo.

Letos mineva 30 let od prve predstavitve in lansiranja strelovodnih rešitev pod znamko Hermi na Mednarodnem obrtnem sejmu v Celju. Strelovodna oprema Hermi se je v treh desetletjih razvijala in prilagajala številnim kupcem in tržiščem, samo podjetje je iz majhne obrti zraslo v srednje veliko podjetje z več kot 120 zaposlenimi ter v prodajni asortima dodalo še prenapetostno zaščito, kabelske police in lestve ter nosilne konstrukcije za sončne elektrarne.

Hermijevi izdelki varujejo slovenski parlament, vladno palačo, stavbo notranjega ministrstva, kontrolni stolp letališča Jožeta Pučnika Ljubljana, logistični center Lidl, nakupovalno središče Aleja in druge trgovske centre, proizvodne objekte Gorenja, Krke in Leka, številne družinske hiše in stanovanjska naselja ter na desetine sakralnih in zgodovinskih objektov doma in po svetu.

Tudi letos bodo na MOS-u prisotni Hermi strokovnjaki, ki vam bodo znali svetovati pri izbiri ustrezne zaščite pred strelo – tako s strelovodnimi kot prenapetostnimi rešitvami Hermi. Poseben poudarek bo namenjen zaščiti sončnih elektrarn. Več o zaščiti fotonapetostnih sistemov si lahko preberete TUKAJ.

Poleg tega ne prezrite tudi segmenta naših kabelskih polic in lestev z najnovejšo serijo Hermi Fast Klick® ter nosilnih konstrukcij za sončne elektrarne.

Za obiskovalce sejma in kupce v mesecu septembru smo pripravili nekaj izjemnih akcijskih cen. Preverite pri naših predstavnikih na stojnici števila 42 v dvorani L. Vabljeni!

Naziv spletne strani

Hermi, d.o.o.

Trnoveljska cesta 15

3000 Celje

Slovenija