Hermi Srbija se seli na novo lokacijo z večjimi skladiščnimi in pisarniškimi prostori

Hermi Srbija se seli na novo lokacijo z večjimi skladiščnimi in pisarniškimi prostori

Podjetje Hermi neprimetni gromobrani, d.o.o., srbska podružnica družbe Hermi, se je preselilo v novo stavbo v beograjski občini Zemun. Ta odlična lokacija v Beogradu omogoča enostaven dostop tako do glavne ceste kot tudi do avtoceste proti Novemu Sadu ali Zagrebu, kar zagotavlja nemoteno povezavo za vse naše stranke in partnerje.

Nova stavba je zasnovana in urejena v skladu s sodobnimi visokimi standardi, kar ustvarja optimalno okolje za zaposlene in obiskovalce. Pred stavbo imamo urejeno parkirišče za stranke in priročen dostop za tovornjake, kar povečuje učinkovitost naših logističnih dejavnosti.

Ena od pomembnih nadgradenj na naši novi lokaciji je uvedba najsodobnejšega informacijskega sistema iWare, namenjenega optimizaciji skladiščnih operacij in zagotavljanju popolne sledljivosti. Ta napredni sistem nam omogoča racionalizacijo procesov, boljše upravljanje zalog in boljše storitve za naše stranke.

S skoraj 1.000 kvadratnimi metri skladiščnih in pisarniških prostorov smo več kot potrojili svoje skladiščne zmogljivosti. Ta širitev nam omogoča, da imamo na zalogi širšo paleto izdelkov in se hitreje odzivamo na potrebe strank.

Naša predana ekipa osmih zaposlenih vam je pripravljena pomagati pri vseh poslovnih in tehničnih potrebah ter vam ponuditi strokovne nasvete in rešitve, prilagojene vašim zahtevam. Še naprej smo zavezani zagotavljanju visokokakovostnih rešitev Hermi na področjih strelovodne in prenapetostne zaščite, kabelskih polic in lestev ter konstrukcijskih rešitev za sončne elektrarne.

Veselimo se vašega obiska!

Kako do nas?

Lokacija:

Ugrinovački put 37 deo br. 18

11283 Beograd


Naziv spletne strani

Hermi, d.o.o.

Trnoveljska cesta 15

3000 Celje

Slovenija