Hermi razstavlja na 66. mednarodnem sejmu tehnike in tehničnih dosežkov v Beogradu

Hermi razstavlja na 66. mednarodnem sejmu tehnike in tehničnih dosežkov v Beogradu

Podjetje Hermi se bo kot razstavljalec udeležilo prihajajočega 66. mednarodnega sejma tehnike in tehničnih dosežkov (66. Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća ) v Beogradu. Od 21. do 24. maja 2024 bomo kot vodilno podjetje na področju sistemov zaščite pred strelo ter proizvajalec inovativnih rešitev s področjih kabelskih polic in lestev ter nosilnih konstrukcij za sončne elektrarne na beograjskem sejmišču v hali 3 na stojnici 3017B predstavili vse svoje paradne konje in novitete. 

Sejem tehnike v Beogradu slovi kot najstarejša tehnična in tehnološka sejemska prireditev v tem delu Evrope, ki služi kot platforma za pionirske tehnologije in preobrazbeni razvoj. Obiskovalci se bodo lahko na razstavnem prostoru s strokovnjaki podjetja Hermi posvetovali o ključnem pomenu sistemov zaščite pred strelo. Hermi poudarja, da je izjemno pomembno varovati premoženje in življenja pred morebitnimi tveganji, ki jih povzročajo strele in prenapetosti. Naši strokovnjaki bodo na voljo za hitro oceno stanja obstoječih strelovodnih sistemov in bodo lahko ponudili prilagojene rešitve na podlagi posebnosti trga, zahtev industrije, značilnosti nepremičnin in individualnih želja.

Med glavnimi poudarki naše raznolike ponudbe inovativnih izdelkov je univerzalna cevna objemka KON11 UNI, prejemnica regionalne bronaste nagrade za inovacije 2023. Ta vsestranska objemka brezhibno objame odtočne (in druge) cevi, je stabilen nosilec za okrogli strelovodni vodnik ter zagotavlja tako funkcionalno učinkovitost kot estetsko privlačnost.

Poleg tega si bodo lahko obiskovalci ogledali serijo kabelskih polic Hermi Fast Klick® z najnovejšo različico iz materiala Magnelis®, ki je odporna proti koroziji. Ta serija, znana po svoji vzdržljivosti in stroškovni učinkovitosti, ponuja optimalne rešitve za razpeljavo kablov za različne aplikacije. Za načrtovanje kabelskih tras smo razvili tudi Hermi CableTray Calculator.

Tistim, ki razmišljajo o sončni elektrarni na ravni strehi, priporočamo rešitev Hermi Multi Flat. Ta vsestranski sistem je primeren za več vrst strešnih kritin in usmeritev. Modularna rešitev je uporabna tako za stanovanjske kot industrijske stavbe.

Nismo pozabili niti na specialni sejemski popust!

Pridružite se nam in preverite v živo od 21. do 24. maja 2024!

Naziv spletne strani

Hermi, d.o.o.

Trnoveljska cesta 15

3000 Celje

Slovenija