Nova serija kabelskih polic Hermi Fast Klick

Nova serija kabelskih polic Hermi Fast Klick

Podjetje Hermi predstavlja novo serijo kabelskih polic Hermi Fast Klick. Police so zasnovane za hitrejše in enostavnejše medsebojno spajanje brez uporabe vijakov in orodja. Zaradi edinstvene in patentirane tehnologije brezvijačnega spajanja je polaganje kabelske trase časovno manj zamudno. Največja prednost se pokaže pri polaganju industrijskih tras, saj lahko zaradi manj ur inštalaterskega dela konkretno prihranite pri strošku celotne inštalacije.

Razvojni inženirji podjetja Hermi so serijo kabelskih polic Hermi Fast Klick razvili na osnovi zahtev trga in želja strank. Praktične izkušnje so namreč pokazale potrebo po hitrejši namestitvi kabelske trase brez uporabe orodja ter zahtevo po manjšani uporabi vijakov. Po izkušnjah inštalaterjev najbolj zamuden del nameščanja kabelske trase predstavlja ravno vijačene polic med sabo. S policami Hermi Fast Klick je mogoč prihranek pri času montaže, za spajanje polic pa vijaki niso potrebni.

Kabelska polica se z enostavnim klick-om spoji z naslednjo polico, zaklene pa se s posebnimi jezički. Nove kabelske police je mogoče nekajkrat ponovno sestaviti in razstaviti ter naknadno zakleniti. Prav tako mehanske poškodbe, ki bi morebiti nastale zaradi prevoza ali nepazljivega rokovanja, ne vplivajo na kakovost spoja. Spoj je tako kakovosten, da gladka notranjost prepreči poškodbe kablov.

Police so združljive s tipskimi povezovalnimi in nosilnimi komponentami Hermi. V primeru rezanja police Hermi Fast Klick je odrezano polico z elementom Hermi Fast Joint mogoče povezati z naslednjo polico. Najnovejša serija kabelskih polic je primerna za zunanjo in notranjo rabo, tako za manjše komercialne projekte kot večje industrijske hale in za uporabo v različnih industrijah.

Police Hermi Fast Klick so skladne s standardom SIST EN 61537. Na voljo bodo v različnih materialih in v različnih dimenzijah. V decembru bodo postopoma v redni proizvodnji police z višino 60 mm, širinami 100-, 200- in 300 mm ter dolžino 3000 mm, druge dimenzije bodo dobavljive v prihodnjem letu.

Kako enostavno in hitro je spajanje polic Hermi Fast Klick si lahko ogledate v videoanimaciji TUKAJ, kompatibilnost s povezovalnimi elementi Hermi je predstavljena TUKAJ.

Naziv spletne strani

Hermi, d.o.o.

Trnoveljska cesta 15

3000 Celje

Slovenija