Serija kabelskih polic Hermi Fast Klick nagrajena s srebrnim priznanjem

Serija kabelskih polic Hermi Fast Klick nagrajena s srebrnim priznanjem

V podjetju Hermi smo prejeli srebrno regionalno priznanje v natečaju za najboljše inovacije celjske regije 2022 za serijo kabelskih polic Hermi Fast Klick. Po lanskem zlatem priznanju za spojni element Hermi Fast Joint je tudi letos Gospodarska zbornica Slovenije prepoznala inovativnost podjetja in izdelkov. Zahvala gre naši celotni razvojno-tehnološki ekipi pod vodstvom inovatorjev Janeza Podlipnika, Boštjana Stvarnika in Matica Jošta.

 

Kabelske police Hermi Fast Klick so zasnovane za hitrejše in enostavnejše medsebojno spajanje brez uporabe vijakov in orodja. Zaradi edinstvene in patentirane tehnologije brezvijačnega spajanja je polaganje kabelske trase časovno manj zamudno. Največja prednost se pokaže pri polaganju industrijskih tras, saj lahko zaradi manj ur inštalaterskega dela konkretno prihranite pri strošku celotne inštalacije.


Kabelska polica se z enostavnim klick-om spoji z naslednjo polico, zaklene pa se s posebnimi jezički. Nove kabelske police je mogoče nekajkrat ponovno sestaviti in razstaviti ter naknadno zakleniti. Prav tako mehanske poškodbe, ki bi morebiti nastale zaradi prevoza ali nepazljivega rokovanja, ne vplivajo na kakovost spoja. Spoj je tako kakovosten, da gladka notranjost prepreči poškodbe kablov.

Police so združljive s tipskimi povezovalnimi in nosilnimi komponentami Hermi. V primeru rezanja police Hermi Fast Klick je odrezano polico z elementom Hermi Fast Joint mogoče povezati z naslednjo polico. Najnovejša serija kabelskih polic je primerna za zunanjo in notranjo rabo, tako za manjše komercialne projekte kot večje industrijske hale in za uporabo v različnih industrijah.
Čestitamo tudi ostalim prejemnikom priznanj! Mi pa smo veseli in ponosni, da je naš trud prepoznan tudi širši javnosti in bomo še naprej stavili na naše znanje in izkušnje.

Naziv spletne strani

Hermi, d.o.o.

Trnoveljska cesta 15

3000 Celje

Slovenija