Hermi desetič zapored s certifikatom odličnosti Excellent SME Slovenia

Hermi desetič zapored s certifikatom odličnosti Excellent SME Slovenia

Celje, 15. 06. 2022 – V podjetju Hermi smo tudi za leto 2022 pridobili in podaljšali certifikat odličnosti Excellent SME Slovenia (Excellent Small ąnd Medium Enterprises), ki ga Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju z mednarodno bonitetno hišo Coface izdaja srednje velikim, malim in mikro podjetjem z dobrimi bonitetnimi ocenami. 

Certifikat smo prvič pridobili v letu 2012 in ga uspešno obnavljamo že 10 let zapored. V podjetju smo tudi letos zadostili zahtevnim kriterijem, kot so letni promet, najvišja bonitetna ocena 10 ter ustrezno bonitetno poročilo. Bonitetna ocena je rezultat finančne analize poslovanja družbe, bonitetno poročilo vsebuje tudi oceno plačilne morale in tveganja poslovanja s podjetjem s prikazom možne nesolventnosti v obdobju naslednjih 12 mesecev. Podjetje Hermi je prepoznano kot zaupanja vreden partner, ki se drži dogovorov tako glede plačil kot konstantne visoke kakovosti izdelkov in storitev ter tako ohranja zaupanje svojih strank.


»Ponovna pridobitev certifikata je potrditev in odraz 10-letnega trdega in vztrajnega dela. Od same ustanovitve podjetja pred 37 leti naprej neprestano stremimo k izboljšavam na vseh področjih, zato podeljen certifikat pomeni tudi priznanje za minulo delo in je dobra popotnica k uresničevanju prihodnjih poslovnih ciljev. Pripomore tudi k povečanju prepoznavnosti znamke Hermi in k večji mednarodni konkurenčnosti podjetja,« ob prejemu certifikata dodaja direktor podjetja, Miran Rauter.


Gospodarska zbornica Slovenija bo meseca avgusta ob 10-letnici projekta Certifikat Excellent SME Slovenia podjetju Hermi za neprekinjeno desetletje odličnosti in najvišjo bonitetno oceno 10 podelila tudi posebno nagradno, t.i. Kristalno priznanje.

Naziv spletne strani

Hermi, d.o.o.

Trnoveljska cesta 15

3000 Celje

Slovenija