Rešitve Hermi na sejmu Power Circle, Avstrija

Rešitve Hermi na sejmu Power Circle, Avstrija
Letošnjo sejemsko sezono nadaljujemo na sejmu Power Circle v Avstriji. Hermijeve rešitve bomo 18. in 19. maja 2022 predstavljali na razstavnem prostoru 02-0122 v Messezentrum Salzburg.


V središču pozornosti bo serija kabelskih polic Hermi Fast Klick ter nagrajen inovativen spojni element Hermi Fast Joint.  Poleg tega bomo obiskovalcem predstavili tudi novosti in trende v segmentih strelovodne in prenapetostne zaščite Hermi.

Vse večja potreba in posledično poraba energije izzive postavlja mnogim gospodarskim panogam, poleg tega botruje nadaljnjemu razvoju na področju kabelskih tras in razvodu elektroinštalacij ter strelovodni in prenapetostni zaščiti. Serija Hermi Fast Klick omogoča enostavno in hitro namestitev kabelskih polic brez uporabe vijakov in posebnega orodja. Nagrajen inovativen element Hermi Fast Joint pa omogoča spajanje odrezanih kabelskih polic. Novodobne elektro- in druge inštalacije so vedno bolj zapletene in številčnejše, zato je razmislek o ustreznosti in kakovosti komponent ter njihove dolge življenjske dobe na mestu. V podjetju Hermi proizvajamo kabelske police, lestve, nosilce, kolena, odcepe, objemke in druge komponente iz različnih materialov in z raznolikimi karakteristikami za uporabo v mnogih panogah in industrijah ter za različne namene.


Že več kot 35 let je podjetje Hermi prepoznano kot strokovnjak na področju strelovodne in prenapetostne zaščite. Intenzivnost vremenskih pojavov na eni strani ter zapletenost in občutljivost elektronskih naprav na drugi strani sta razloga, zaradi katerih se lastniki nepremičnin in premičnin številčnejše odločajo za inštalacijo strelovodne in prenapetostne zaščite Hermi. Novodobne gradnje (vključujoč pametne stavbe) so namreč zaradi kombinacije naprednih elektronskih naprav in arhitekturnih značilnosti še posebej dovzetne za udare strele, zato lahko pogosteje prihaja do mehanskih in termičnih poškodb na napravah, priključenih na električno instalacijo, in tudi na samih delih objekta. Več informacij dobite pri naših svetovalcih in na sejmu Power Circle v Salzburgu. 


Vabljeni!

Naziv spletne strani

Hermi, d.o.o.

Trnoveljska cesta 15

3000 Celje

Slovenija