Hermi razstavlja na 25. mednarodnem gospodarskem sejmu Mostar 2024

Hermi razstavlja na 25. mednarodnem gospodarskem sejmu Mostar 2024

Hermi, evropski proizvajalec rešitev za zaščito pred strelo, kabelskih polic in lestev ter nosilnih konstrukcij za sončne elektrarne, se pripravlja na udeležbo na 25. mednarodnem gospodarskem sejmu v Mostarju (25. međunarodni sajam gospodarstva Mostar). Od 16. do 20. aprila bo podjetje na mostarskem sejmišču na stojnici D6 v hali 2 razstavljalo svoje najnovejše inovacije. 


V Hermiju se zavedamo ključnega pomena ustrezne zaščite pred strelo, zato poudarjamo nujnost zaščite nepremičnin (in življenja) pred morebitnimi tveganji. Pravočasno preverite stanje obstoječe strelovodne in prenapetostne zaščite ali poskrbite za ustrezno novo inštalacijo, če omenjene zaščite še nimate. Na stojnici D6 vam bodo naši Hermi strokovnjaki znali svetovati in izbrati najboljše rešitve glede na specifike trga, stroke, poslopja in vaše posebne želje.

Med osrednjimi novostmi iz programa strelovoda bo razstavljena univerzalna cevna objemka KON11 UNI, ki je bila nagrajena z regionalno bronasto nagrado za inovacijo leta 2023. Ta vsestranska cevna objemka se brez težav integrira z (odtočnimi) cevmi ter zagotavlja tako funkcionalno kot estetsko dovršenost.

Poleg tega boste lahko obiskovalci podrobneje spoznali serijo kabelskih polic Hermi Fast Klick® in aktualno korozijsko odporno različico iz materiala Magnelis®, ki jo odlikuje vzdržljivost, dolga življenjska doba in je poleg tega tudi cenovno ugodna alternativa vroče cinkani različici. Na voljo so tudi komplementarni izdelki za postavitev celotne kabelske trase.

Za tiste, ki razmišljate o sončni elektrarni in imate ravno streho, priporočamo nosilno konstrukcijsko rešitev Hermi Multi Flat. Njena univerzalnost uporabe omogoča nameščanje na različne krtine: prodec, bitumenske kritine, strešne kritine iz polimerne folije in trapezna pločevina. Hermi Multi Flat omogoča ležečo orientacijo fotonapetostnih modulov z nakloni 10° ali 15° ter podpira usmeritev fotonapetostnih modulov tako v smeri jug kot vzhod-zahod, zato je idealna tako za stanovanjske kot industrijske stavbe.

V današnjem dinamičnem okolju, v katerem trajnostne energetske rešitve pridobivajo na veljavi, v Hermiju poudarjamo tudi pomen ustrezne zaščite sončnih elektrarn.

Preverite v živo na sejmu v Mostarju.

Naziv spletne strani

Hermi, d.o.o.

Trnoveljska cesta 15

3000 Celje

Slovenija