Hermi tudi letos razstavlja na 62. sejmu DOM v Ljubljani

Hermi tudi letos razstavlja na 62. sejmu DOM v Ljubljani

V Hermiju tudi letošnjo sejemsko sezono začenjamo doma v Sloveniji. Vabljeni na 62. sejem Dom, ki bo potekal od 6. do 10. marca 2024 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Najdete nas v Stekleni dvorani C, na razstavnem prostoru 2.

Vreme in neurja nam že nekaj let ne prizanašajo. Lansko leto smo na svetovni ravni podrli še en rekord. Po celem svetu je udarilo več kot 2,1 milijarde strel! Pravočasno preverite stanje obstoječe strelovodne in prenapetostne zaščite ali poskrbite za ustrezno novo inštalacijo, če omenjene zaščite še nimate. Pri Hermiju imamo vse, kar potrebujete: kakovostne in preverjene komponente, strokovni kader in svetovanje ter odlično ekipo montažerjev. Slednji bodo v času 62. sejma Dom prisotni tudi na naši stojnici za vsa morebitna vprašanja in dileme.

 

V podjetju Hermi smo ponosni, da predstavljamo inovativne rešitve, ki ne le izpolnjujejo, temveč tudi presegajo industrijske standarde. Med našimi predstavljenimi izdelki bo univerzalna cevna objemka KON11 UNI, prejemnica regionalne bronaste nagrade za inovacijo leta 2023. Od zdaj na voljo tudi v obarvani različici za še boljše estetsko prileganje (odtočnim) cevem. Med kabelskimi policami bomo razstavljali prodajno uspešnico – serijo polic Hermi Fast Klick®. Od zdaj je na voljo tudi v različici iz visoko korozijsko odpornega materiala Magnelis®. Iščete najboljšo montažno rešitev za vašo novo sončno elektrarno? Izberite univerzalno rešitev Hermi Multi Flat, ki omogoča hitro in enostavno montažo.

Ne pozabite, da je ustrezna zaščita pred strelo in prenapetostjo bistvenega pomena za zaščito vaše investicije v sončno elektrarno. Podrobneje se o tej temi v informativnem članku TUKAJNaziv spletne strani

Hermi, d.o.o.

Trnoveljska cesta 15

3000 Celje

Slovenija